co do mojego wyjazdu obrałem sobie następująca trasę:
nie wiem czy jest sens "cofać" się z okolic Bratysławy pod Budapeszt
jest tzw. droga 86 która można przeskoczyć Węgry z Północy od Bratysławy na południe przez miejscowość Zalaegerszeg do Nagykanizsa przy odrobinie chęci można przejechać Węgry bez opłat
Punkt docelowy do akurat Jadranovo(tam byłem w zeszłym roku) ale od granicy w Węgrami możesz już dowolnie zmienić
PS. Skopiuj sobie cały link do przeglądarki, nie wiem dlaczego tak dziwnie się otwiera. Możesz ewentualnie odezwać się na priv, tą drogą jeździłem już wiele razy i za 2 tygodnie jadę tą samą.
oki,
thx,
a możesz coś powiedzieć na temat jakości drogi i czasu przejazdu? - warto???
Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego na temat Superb 2,0 diesel 140 km w wersji Ambiente. Dziś mam Octavię 1,9 i czas na zmiany. Jak te auto radzi sobie w kombi oraz czy te silniki nie mają swoich przypadłości. Kolega radzi aby po zakupie założyć zdejmowanego chipa. Ale czy na serwisie nie dojda to tego ? czy stracę gwarancję ? proszę o Wasze opinie i porady bo zostało mi tylko 2 miesiące do zakupu . dzieki
Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego na temat Superb 2,0 diesel 140 km w wersji Ambiente.
Wszystkiego to znaczy czego. Bo żeby opisać wszystko, to trzeba by tu elaborat na 20 stron napisać.
Zamieszczone przez brrynio
Kolega radzi aby po zakupie założyć zdejmowanego chipa
Bez sensu !!! Jeśli juz podniesienie mocy to tylko u profesjonalnego tunera i cała nowa mapa, a jakieś tam ściągane niewiadomo co.
czy stracę gwarancję ?
Z gwarancją, jeśli nie masz znajomości, może być problem. Dlatego pojeździj sobie na serii przez jakieś 1,5 roku, Silnik się wtedy ładnie ułoży i założysz sobie wtedy chipa.
proszę o Wasze opinie i porady bo zostało mi tylko 2 miesiące do zakupu .
Jesli ma to być auto fabrycznie nowe, to w żadnym razie nie zamawiałbym wersji 140 KM tylko mocniejszą, a niewiele tylko droższą, bo zaledwie 3 tys zł, wersję 170 KM !!!
Po drugie na 100% do wersji ambition dołożyłbym pakiet Fresh, bo za 2750 zł dostajesz kupę naprawdę przydatnych dodatków np. podgrzewana przednia szybę, czy przednie czujki parkowania, oraz GSM II które pozwala sterować telefonem głosem oraz kopiuje kontakty z telefonu do Maxi-dot-a.
Jeśli będziesz miał pieniądze dopłać do systemu bez-kluczykowego KESSY - naprawdę warto !!!
To takie moje rady
Jesli ma to być auto fabrycznie nowe, to w żadnym razie nie zamawiałbym wersji 140 KM tylko mocniejszą, a niewiele tylko droższą, bo zaledwie 3 tys zł, wersję 170 KM !!!
też bym się nie pchał w silnik TDI CR 140KM
jak dużo jeździsz i jak dużo w trasach żeby pchać się w diesla TDI ?
Jeśli juz podniesienie mocy to tylko u profesjonalnego tunera i cała nowa mapa
zgadza sie. zadne boxy itp o które pytałem cie wcześniej.
Zamieszczone przez Big
mocniejszą, a niewiele tylko droższą, bo zaledwie 3 tys zł, wersję 170 KM !!!
i to moim zdaniem by mogło by byc wystarczające biorac pod uwage ze 2.0 tdi po programie jakies 160-170Km uzyskasz tutaj masz tyle na starcie wiec przez jakis czas napewno ci starczy zwłaszcza po przesiadce z 1.9TDI wiec moze wyjdzie tak ze gwarancja ci sie skonczy i bedziesz mógł już bez stresu robić program
no i warto sie zastanowic nad tym o czym wspomniał ketivv, ile rocznie robisz km? bo moze wystarczy TSI, ale to moim zdaniem do takiej budy jak SII to minimum 1.8TSI
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz